هدف غایی تربیت در اسلام ربوبی شدن، خداگونگی یا تشبه به زیبایی مطلق است و به همین دلیل شناسایی مرزهای دقیق مفهوم زیبایی در تربیت اسلامی از اهمیتی بنیادین برخوردار است. تحلیل وجوه تربیتی مفهوم زیبایی در ترکیبات وصفی آیات قرآن به عنوان مستند ترین و متقنترین متن دینی در اسلام، قدمی به سوی روشن نمودن هرچه بیشتر مسیر رسیدن به این هدف است؛ به این منظور از روش تحلیل مفهومی بر حسب سیاق، استفاده شده است. نتیجه این پژوهش حاکی است که معنای زیبایی در ترکیبات وصفی قرآن در حوزه های امور فردی و روابط بین فردی و نیز امور حسی و انتزاعی گسترش دارد. بر این اساس، دلالتهای وجوه تربیتی مفهوم زیبایی در تعلیم و تربیت عبارت است از توجه به زیباییهای مربوط به امکانات فردی افراد، توجه به زیباییهای مربوط به روابط بین فردی، توجه به زیباییهای عینی و نیز توجه به زیباییهای انتزاعی در تعلیم و تربیت.
حسین زاده, ام البنین (فاطمه), شرفی, محمدرضا, زیباکلام, فاطمه, & باقری, خسرو. (1392). وجوه تربیتی مفهوم زیبایی در ترکیبات وصفی قرآن و دلالتهای آن در تعلیم و تربیت. پژوهش در مسائل تعلیم و تربیت اسلامی, 20(17), -.
MLA
ام البنین (فاطمه) حسین زاده; محمدرضا شرفی; فاطمه زیباکلام; خسرو باقری. "وجوه تربیتی مفهوم زیبایی در ترکیبات وصفی قرآن و دلالتهای آن در تعلیم و تربیت", پژوهش در مسائل تعلیم و تربیت اسلامی, 20, 17, 1392, -.
HARVARD
حسین زاده, ام البنین (فاطمه), شرفی, محمدرضا, زیباکلام, فاطمه, باقری, خسرو. (1392). 'وجوه تربیتی مفهوم زیبایی در ترکیبات وصفی قرآن و دلالتهای آن در تعلیم و تربیت', پژوهش در مسائل تعلیم و تربیت اسلامی, 20(17), pp. -.
VANCOUVER
حسین زاده, ام البنین (فاطمه), شرفی, محمدرضا, زیباکلام, فاطمه, باقری, خسرو. وجوه تربیتی مفهوم زیبایی در ترکیبات وصفی قرآن و دلالتهای آن در تعلیم و تربیت. پژوهش در مسائل تعلیم و تربیت اسلامی, 1392; 20(17): -.