درباره نشریه

فصلنامه پژوهش در مسائل تعلیم و تربیت اسلامی بر اساس نامه شماره 3/44308، مورخه 91/02/30 کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دارای درجه علمی پژوهشی است. تاکنون تمام شماره های فصلنامه به صورت مرتب منتشر شده و مورد استقبال دانشگاهیان، محققان و علاقه مندان تعلیم و تربیت اسلامی قرار گرفته است.

از‌ استادان و پژوهشگران گرامی تقاضا می‌شود برای ارسال مقالات خود با مراجعه به این وبگاه، ثبت‌نام و مقاله خود را بر اساس راهنمای تدوین تنظیم و ارسال کنند. به این­ ترتیب مراجعه حضوری و یا تماس تلفنی با دفتر نشریه لزومی نخواهد داشت و کلیه ارتباطات با نویسندگان و داوران محترم از طریق این سامانه انجام خواهد گرفت. ضمناً مقاله‌های ارسال شده پس از داوری تخصصی و تأیید هیئت تحریریه، به چاپ می‌رسند. همچنین بابت ارزیابی و انتشار مقالات هیچگونه هزینه‌ای از نویسندگان فرهیخته دریافت نمی‌شود.

عنوان:

تلفن:

74188270 (021)

نشانی:

تهران، بزرگراه شهید بابایی، دانشگاه جامع امام حسین (ع)

سایت اختصاصی:

نشانی الکترونیک: