درباره نشریه

هزینه پردازش و انتشار مقاله: رایگان
وضعیت دسترسی به متن کامل مقالات: دسترسی باز و دریافت رایگان
آدرس پست الکترونیکی نشریه: iej@ihu.ac.ir
مخاطبان نشریه: مخاطبان این نشریه را محققان، اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها، متخصصان رشته های تعلیم و تربیت اسلامی و و حوزه های مرتبط تشکیل می دهد.

فصلنامه پژوهش در مسائل تعلیم و تربیت اسلامی بر اساس نامه شماره 3/44308، مورخه 91/02/30 کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دارای درجه علمی پژوهشی است. تاکنون تمام شماره های فصلنامه به صورت مرتب منتشر شده و مورد استقبال دانشگاهیان، محققان و علاقه مندان تعلیم و تربیت اسلامی قرار گرفته است.
از‌ استادان و پژوهشگران گرامی تقاضا می‌شود برای ارسال مقالات خود با مراجعه به این وبگاه، ثبت‌نام و مقاله خود را بر اساس راهنمای تدوین تنظیم و ارسال کنند. به این­ ترتیب مراجعه حضوری و یا تماس تلفنی با دفتر نشریه لزومی نخواهد داشت و کلیه ارتباطات با نویسندگان و داوران محترم از طریق این سامانه انجام خواهد گرفت. ضمناً مقاله‌های ارسال شده پس از داوری تخصصی و تأیید هیئت تحریریه، به چاپ می‌رسند. همچنین بابت ارزیابی و انتشار مقالات هیچگونه هزینه‌ای از نویسندگان فرهیخته دریافت نمی‌شود.

دسترسی باز

دسترسی به تمام مقالات نشریه پژوهش در مسائل تعلیم و تربیت اسلامی آزاد، سریع و رایگان است. به عبارت دیگر متن کامل مقالات بلافاصه پس از انتشار قابل دسترسی می باشد و همه کاربران می توانند مقالات را به صورت رایگان دریافت نمایند.کاربران می توانند بدون نیاز به اجازه از نویسنده یا ناشر مقالات نشریه را دانلود، کپی، پرینت و هر کار قانونی دیگر استفاده کنند.

شرایط مجوز

همه ی مقالات در نشریه پژوهش در مسائل تعلیم و تربیت اسلامی تحت مجوز Creative Commons Attribution 4.0 International License (CC BY) منتشر می شوند. این مجوز به خوانندگان این امکان را می دهد که مطالب را در هر رسانه یا قالبی کپی کرده و مجدداً توزیع کنند، و با در نظر گرفتن اعتبار نویسنده اصلی، مطالب را تغییر دهند یا بر اساس آنها بسازند.

حق چاپ

نویسندگان مقالات منتشر شده در این نشریه، حق چاپ مقاله را حفظ می کنند که تحت مجوز بین المللی CC BY 4.0 در وب سایت این نشریه منتشر شده است.

هزینه‌های بررسی و پردازش مقاله (APC) و آبونمان

نشریه پژوهش در مسائل تعلیم و تربیت اسلامی هیچ هزینه ای از نویسندگان جهت پذیرش و چاپ مقاله دریافت نمی کند.

آگهی و تبلیغات

نشریه پژوهش در مسائل تعلیم و تربیت اسلامی هیچ گونه آگهی و تبلیغاتی را در سایت خود نمی پذیرد.

سیاست آرشیو مقالات

آرشیو مقالات نشریه علاوه بر سایت خود نشریه در کتابخانه ملی ایران ذخیره می گردد.

سیاست مخزن

نویسندگان مجاز هستند نسخه پذیرفته شده و منتشر شده مقاله خود را در صفحات شخصی اعم از ریسرچ گیت، لینکدین، آکادمیا، سایت شخصی یا سازمانی و... قرار دهند.

سیاست تخفیفی

از آنجا که هیچ هزینه‌ای جهت ارسال، بررسی و چاپ مقالات دریافت نمی‌شود، این مجله سیاست تخفیفی در هزینه چاپ مقاله ندارد.