هدف این مقاله بررسی دیدگاههای اخلاقی خواجه نصیرالدین طوسی و دلالتهای آن برای تربیت اخلاقی است. روش تحقیق به کار گرفته شده در این مقاله، کیفی از نوع تحلیلی ـ توصیفی، مبتنی بر مطالعه کتابخانهای است. برای این منظور در وهله نخست به آثار و تألیفات خواجه طوسی به ویژه کتاب اخلاق ناصری و سپس به کتابها و مقالاتی مراجعه شد که در مورد تربیت اخلاقی بود. نظام اخلاقی خواجه طوسی بر شناخت نفس و اعتدال قوا مبتنی است. بر این اساس، مهمترین نتایج و دستاوردهای این تحقیق عبارت است از: شناسایی اهداف تربیت اخلاقی شامل اهدف غایی ـ واسطی و اهداف آموزشی، شناسایی اصول تربیت اخلاقی شامل شرافت و ارزشمندی انسان، اقتدا به طبیعت طفل و... برای تحقق این اصول، روشهایی مانند پرهیز از همنشینی با بدان و دوری از شنیدن حکایات آنان و... شناسایی شده است.
کیانی, سمیه, & بختیار نصر آبادی, حسنعلی. (1390). اهداف، اصول و روشهای تربیت اخلاقی از دیدگاه خواجه نصیرالدین طوسی. پژوهش در مسائل تعلیم و تربیت اسلامی, 19(12), -.
MLA
سمیه کیانی; حسنعلی بختیار نصر آبادی. "اهداف، اصول و روشهای تربیت اخلاقی از دیدگاه خواجه نصیرالدین طوسی", پژوهش در مسائل تعلیم و تربیت اسلامی, 19, 12, 1390, -.
HARVARD
کیانی, سمیه, بختیار نصر آبادی, حسنعلی. (1390). 'اهداف، اصول و روشهای تربیت اخلاقی از دیدگاه خواجه نصیرالدین طوسی', پژوهش در مسائل تعلیم و تربیت اسلامی, 19(12), pp. -.
VANCOUVER
کیانی, سمیه, بختیار نصر آبادی, حسنعلی. اهداف، اصول و روشهای تربیت اخلاقی از دیدگاه خواجه نصیرالدین طوسی. پژوهش در مسائل تعلیم و تربیت اسلامی, 1390; 19(12): -.